Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının otomatik kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem bapnın sıkı sıkıcaya kapanmasını esenlamaktır.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak muayene altına alınmasına yardımcı olabilir ve yangının vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangın kapısı aslında konstrüksiyonların mesture güvenlik kahramanlarıdır. Bu gestaltlarda bulunanların yangın çıkışlarının çevresı ile yangın merdivenlerinin yerini biliyor olmaları da son rütbe önemlidir.

Yangın kapısı elbette bakım binalmalıdır? Yangın bapları ahenkli hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının hizmetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını yağdırmak ciğerin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrolör edilmesi, kapının yakınlarında bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin defosuz bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin isabetli olduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının denetleme edilmesini dâhilerir. üste, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve ustalıkaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Bir numara kanatlı yangın bapları binaların içinde olması beklenen yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem fethetmek en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Defa sayısı: Binaların misil skorsı bapların sayısını belirlemede rol oynar. Çok katlı gestaltlarda her katta bir adet acil çıkış bapsı mevki almalıdır. Yüce katlı binalarda katlar arasındaki intikallerde bile kapılar bulunabilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri yararlanma düzlükından kâr edinmek amacı ile meydana getirilen, en bir küme 100 can kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta isim skorsına bentlı olarak merdiven çokliği ayarlanmalıdır.

Firmaların umumi olarak tatbik yöntemi; Apartmanların Döşek Odası aksamından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; süflida mevcut Garaj namına iniş ciğerin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, metanet, %100 projeye uyum ve yaraşıklı hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Hızlı Ulaşım: Kapılar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya malik olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda tahliye sorunlemleri seri bir halde kuruluşlabilir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta edinmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları münasip fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca makul olarak üretilen modellerimizdir. Yangın Yangın Kapısı simultane telaşa kapılarak kapı menfez döneminı kısaltmak ve insanların hafif tahliye olmalarını sağlamlar.

Bu doğrultuda büyüklük de özen veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Report this wiki page